Werken bij Lycens

Ben jij op zoek naar een uitdagende nieuwe functie? Wij bieden meerdere vacatures aan op onze verschillende afdelingen. Neem eens een kijkje, reageer of kom eens langs. Wellicht mogen we jou binnenkort onze nieuwe collega noemen.

Onze vacatures Ons team
Werken bij Lycens

Werkplezier bij Lycens

Je zoekt een gezellige groep collega's, je wilt een salaris passend bij jouw kennis en ervaring, je zoekt naar een bedrijf dat denkt in kansen en mogelijkheden & je wilt een plek om de kans te krijgen te doen waar je goed in bent en in wilt worden. Welkom!

Samen kunnen we nadenken hoe we jouw talenten kunnen inzetten bij Lycens. Maak een afspraak met ons of kom eens langs voor een kop koffie.

Werken bij Lycens

Het goed kunnen uitvoeren van werkzaamheden is voor ons belangrijk. Wij stellen daarvoor middelen ter beschikking, zodat jij je werk op een prettige en efficiënte manier kunt doen. Denk hierbij aan:

  • Uitdagingen en ontwikkelingsmogelijkheden in je vakgebied;
  • De kans om te doen waar je goed in bent en goed in wilt worden;
  • Fijne secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Een eigen laptop en smartphone;
  • Een gezellig team van collega's dat voor je klaar staat voor hulp en vragen.

Feitjes over Lycens

6 afdelingen

Binnen Lycens hebben we 6 verschillende afdelingen: Bodem, Erfgoed, Ruimtelijke ordening, Bouwproces & Brandveiligheid, Asbest en Staf.

45% vrouw, 55% man

Een mooi evenwicht aan mannen en vrouwen binnen ons bedrijf.

Ontwikkeling

We zien graag dat onze medewerkers zich ontwikkelen. Zo bieden we bijvoorbeeld cursussen en opleidingen aan en stellen we met hen een persoonlijk ontwikkelplan op.

Flexibiliteit

De flexibiliteit is terug te vinden in de verschillende werklocaties en het zelf inplannen van je werkzaamheden en werktijden. In overleg met je afdelingshoofd en collega's is veel mogelijk.

Laagdrempelig

Collega's staan altijd voor elkaar klaar voor hulp en vragen. de lijnen zijn kort en er zijn veel mogelijkheden, hierdoor is er een hechte groep collega's en hebben we een prettige bedrijfscultuur/werksfeer.

Oog voor de mens

We koesteren onze medewerkers en hebben oog voor ze. Door medewerkerstevredenheid onderzoeken laten we onze medewerkers meedenken over eventuele verbeteringen. Zo zijn we bezig met vitaliteit en werkgeluk.

Wil je graag werken bij Lycens?

We zijn doorlopend op zoek naar bekwame en enthousiaste medewerkers. Staat er geen vacature voor je tussen? Stuur ons gerust jouw open sollicitatie, dan nemen wij contact met jou op.

Veelgestelde vragen

Heb je een algemene vraag? Wellicht dat deze hieronder te vinden is.
Kun jij je vraag niet vinden? Neem dan contact op met onze HR Adviseur Jolanda, zij helpt je graag verder.

Hoe verloopt mijn sollicitatieproces?

1. Jij solliciteert
Jij stuurt ons je sollicitatie online door en onze HR adviseur beoordeelt je motivatie en CV.

2. Wij reageren
Je krijgt binnen twee weken van ons een reactie via de mail of de telefoon.

3. 1e gesprek - Kennismakingsgesprek
Tijdens je eerste gesprek zit je samen met het desbetreffende afdelingshoofd en een medewerker van de afdeling.

4. 2e gesprek - Vervolggesprek
Tijdens je tweede gesprek zit je samen met onze HR adviseur en de directie.

5. Match?! Contract tekenen
Gaan we samenwerken? Dan stelt Lycens het contract voor je op.

6. Een warm welkom bij ons team!
Door ons onboardingstraject zul je een warm welkom ervaren. We voorzien je van uitgebreide informatie, zodat je een vliegende start kunt maken bij het uitoefenen van je functie.

Wat zijn de cultuurwaarden van Lycens?

Daadkrachtig - We richten processen in waardoor er sneller en efficiënter gewerkt kan worden, er minder fouten worden gemaakt en waardoor we risico's kunnen beperken.

Toegankelijk - We houden van een geintje, maar we zijn ook serieus wanneer het moet. We werken graag met mensen die ons waarderen om wie we zijn en wat we kunnen.

Transparant - Door elkaar te zeggen wat we denken, moedigen we elkaar aan het beste uit onszelf te halen. We geven elkaar feedback en communiceren open over zaken om van elkaar te kunnen leren.

Gelijkwaardig - Iedereen is gelijk aan elkaar en mag zichzelf zijn binnen Lycens. We hebben allemaal onze toegevoegde waarde en zijn met z'n allen verantwoordelijk voor waar we als bedrijf voor staan. Op deze manier creëren we een vertrouwde omgeving.

Nuchter - Met onze nuchtere kijk op zaken behoeden we teams, opdrachtgevers of onderaannemers voor onrealistische plannen of ideeën.

Procesmatig - Ons werk is complex en omvangrijk. Daarom werken we gestructureerd en borgen we alles in processen. Daardoor werken we effectief en efficiënt.

Hoe leer ik mijn collega's het beste kennen?

Tijdens je werkperiode plannen we met verschillende collega's een walk & talk in. Hierdoor leer jij jouw nieuwe collega's en de verschillende afdelingen al goed kennen.
Naast de walk & talk leer jij jouw nieuwe collega's nog beter kennen door in de pauzes te tafel tennissen/wandeling te maken of door je collega's in de wandelgangen gewoon aan te spreken.