GebouwAssistent

De app waarmee we overal in realtime gegevens kunnen inzien van objecten en proceskracht kunnen borgen.

Log in op GebouwAssistent
GebouwAssistent

Overal veilig werken

Veilig en milieubewust wonen en werken is wat ons drijft. Vanuit verschillende disciplines zien wij de invloed van ons gedrag op onze leefomgeving. De toenemende vraag naar betaalbare woningen, het organiseren van energieneutrale en het waarborgen van brandveilige woningen, de bestemmingen van gebouwen en gronden en het gebruik van de bodem zijn complexe vraagstukken.

Deze grote thema’s vragen om actiegerichte oplossingen. Daarom hebben we onze eigen software ontwikkelt voor onze klanten om het proces te borgen.

Wat biedt GebouwAssistent

Lycens GebouwAssistent biedt software voor het beheren van veiligheidsaspecten in gebouwen. Denk daarbij aan de energieprestatie, de brandveiligheid, de aanwezigheid van asbest en grondstoffen. Het systeem bevat gegevens van meer dan 50.000 gebouwen in het land. Al deze data inclusief meetrapporten, plattegronden en mogelijke aandachtspunten, moeten overal en altijd beschikbaar zijn voor gebruikers.

Wat kan GebouwAssistent

Een applicatie waarin je gebouwen kunt beheren met al hun veiligheidsaspecten, documenten en plattegronden. Het beheersbaar houden van data is voor veel klanten en partners van ons een lastige opgave. Het is belangrijk dat alle vergunningen, plattegronden, bestemmingsplannen, asbestgerelateerde documenten, etc. rondom een woning of bedrijf inzichtelijk zijn.

Naast het borgen en inzichtelijk maken van de data, kunnen in deze app kunnen ook meldingen gedaan worden bij bijvoorbeeld een asbest verdenking. Een foto kan hierbij worden opgenomen. Er volgt dan een melding bij de verantwoordelijke, die eventueel vervolgstappen in gang kan zetten.

Actiegericht plannen voor de toekomst

Met GebouwAssistent kunnen er actiepunten uitgezet worden bij een gebouw en toegewezen aan derden. Via het dashboard is inzichtelijk hoe het bezit met betrekking tot bijvoorbeeld asbest er voor staat en er is ook een overzicht waarin eenvoudig te zien is waar, welke asbest toepassingen reeds gevonden is.

Daarnaast kun je met de begrotingstool inzicht krijgen wat de saneringskosten bij benadering zullen zijn. Hiervoor kun je zelf een rekenprijs invoeren en per project begroten.

Scholtenlinde fotografie 51