Actueel

Een mooie terugblik op 2020

nieuws van 17 december 2020

Premier Mark Rutte had afgelopen dinsdag een trieste boodschap, we zitten in een harde lock-down en de kerst en de jaarwisseling worden in bescheidenheid gevierd. We zien dat deze boodschap niet komt als een verassing en dat de werkzaamheden onder de gegeven coronamaatregelen doorgang vinden.

  • Een mooie terugblik op 2020

Als we terugkijken op het jaar is het natuurlijk een vreemd jaar geweest voor iedereen en heeft het coronavirus op eenieder invloed gehad zowel zakelijk als privé.

Vertrouwen in elkaar is het afgelopen jaar een groot goed geleken zowel naar collegae als klant. We waren huiverig door de afstand van thuiswerken en niet fysiek aan tafel te komen dat dit effect zou hebben op Lycens. In maart hadden we dan ook het gevoel dat we er alleen voor stonden maar al snel bleek dat we er voor elkaar waren als collegae maar ook onze opdrachtgevers, voor deze steun en het vertrouwen in ons zijn we dankbaar.

Het was ook een jaar waarin we stappen hebben gezet met betrekking tot onze profilering. Onze dienstverlening hebben we laten vertalen in proceskracht en de organisatie klaar gemaakt voor de komende vijf jaar. Aangezien we de komende jaren een bijdrage willen leveren in grote maatschappelijke opgaven bij onze trouwe klanten. We willen deze het komende jaar meenemen en ondersteunen in het proces om deze opgaves het hoofd te kunnen bieden.

Niemand heeft het vertrouwen, de vrijheid en de verantwoordelijkheid beschaamd en onze klanten hebben fantastisch meegedacht om dit vreemde jaar het hoofd te kunnen bieden. Echt geweldig!

Nogmaals willen we iedereen bedanken voor de steun in dit vreemde coronajaar en gaan ervan uit dat we volgend jaar er een prachtig gezond en veilig jaar van gaan maken.