Werken bij Lycens

Hoe is het om bij Lycens te werken Bob

Ik ben Bob Achterbosch (25), kom uit Rossum-Zuid en woon momenteel met mijn vriendin Manon in Oldenzaal. Ik ben een gezelschapsmens, hou enorm van muziek en ben één tikkeltje eigenwijs.

  • Hoe is het om bij Lycens te werken Bob

Wat is het leukste aan je baan?

Door de dynamische werkdagen is geen dag het zelfde. Maar de gemoedelijke sfeer, vooral vanwege de manier waarop wij met elkaar omgaan, maakt het werken bij Lycens het leukst.

Op welk project/klus waar je aan gewerkt hebt bij Lycens ben je trots? Vond je het leukst om aan te werk?

Dit zal niet een specifiek project zijn. Maar de projecten waaraan je hard hebt gewerkt en waarbij de opdrachtgever je laat weten dat hij/zij tevreden is.

Wat maakt jouw dag een goede dag?

Humor op de werkvloer is voor mij erg belangrijk. Daarnaast “Eén kopje koffie in de morgen, voor de dag zonder zorgen.”

Wat zou je nog graag willen doen en waarom?

Eén compleet traject die begint bij een haalbaarheidsonderzoek tot complete getransformeerde locatie opleveren met hiertussen allerlei aspecten die hierbij aanbod komen.

Wat is het beste advies dat je ooit hebt gekregen?

Misschien niet de beste, maar wel ééntje die je confronteert als je geen goede voorbereidingen treft: “Aj’t nich in de kop hebt zitt’n, muj ’t in de beenn hebben”.

Wat is je grootste werk blunder?

Bij mijn bijbaantje bij de Kartbaan moest ik in het Duits aan erg jonge kinderen uitleg geven over de besturing van een kart. Waarbij ik vol overtuiging in het Duits uitleg dat het linkerpedaal het gaspedaal was en rechterpedaal de rem. Met alle gevolgen van dien….