Lycens

Adviseren om te realiseren

Vacature Developer/Programmeur

Lycens071edited2
14-10-2019

Wegens een toenemende vraag en de toekomstige uitbreiding van ons softwarepakket GebouwAssistent en de bijbehorende app, zijn we op zoek naar een Developer / Programmeur. Je gaat aan de slag bij Lycens, een bureau dat adviseert en inspecteert op het gebied van veiligheids- en onderhoudsaspecten. Wij bieden opdrachtgevers oplossingen in diverse disciplines waaronder softwarematige oplossingen voor gebouwbeheer. Deze software hebben we onder de naam GebouwAssistent in de markt gezet. 

Lycens is een bedrijf dat graag innoveert en één ding is zeker: voor talentvolle professionals liggen er talloze uitdagende mogelijkheden!

De functie

In de functie van Developer / Programmeur GebouwAssisstent ben je onder meer verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen en onderhouden van het digitaal beheer- en inventarisatiesysteem. Het digitaal beheer- en inventarisatiesysteem is erop gericht om woningcorporaties en andere bedrijven met een grote vastgoedportefeuille te ondersteunen bij het beheren van gebouwgebonden informatie. Als aanvulling op het digitaal beheerssysteem heeft Lycens een app ontwikkeld. Het onderhoud en de verdere ontwikkeling van deze app behoort tevens tot je functie. Daarnaast ondersteunt de applicatie en de app onze interne medewerkers met o.a. inventarisaties. Je mag meedenken in de werkprocessen en je ideeën omzetten in toepasbare oplossingen. We verwachten dat je zelfstandig of samen met je collega’s aan de slag gaat om de meest uiteenlopende vraagstukken op te lossen. Het samenwerken met diverse betrokkenen, zowel in- als extern, doe jij met plezier en hierin laat jij graag jouw kennis en expertise op dit vakgebied blijken.

Ben jij pas tevreden wanneer de software perfect is en de klant tevreden? 

Dan zoeken wij jou!

Wij vragen

  • HBO/WO denk– en werkniveau en een ICT gerelateerde studie.
  • Ervaring met software development en kennis van Javascript en C#.
  • Ervaring met CSS, HTML en MS SQL is een pré.
  • Bij voorkeur kennis van zowel front end als back end werkzaamheden.
  • Analytisch denkvermogen.
  • Communicatieve en sociale vaardigheden en gaat het contact met klanten niet uit de weg.
  • Een proactieve en positieve houding.

Wat hebben wij joú te bieden?

Bij Lycens staat je een baan met veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid te wachten in een omgeving waar de kernwaarden: daadkrachtig, gelijkwaardig, transparant, procesmatig, toegankelijk en nuchter van toepassing zijn. Je maakt onderdeel uit van een topteam van de leukste collega's. Lycens hecht veel waarde aan professionele en goed opgeleide mensen. Daarom wordt je goed begeleid en neem je deel aan trainingen om je kennis op peil te houden. Daarnaast vinden wij vrijheid en flexibiliteit ten aanzien van werktijden in balans werk en privé belangrijk.
Wij bieden je een goed passend salaris, prima secundaire arbeidsvoorwaarden en volop doorgroeimogelijkheden om je ambities te realiseren.

Enthousiast geworden?

Dan ontvangen wij graag je sollicitatie (motivatie en cv). Deze mag je mailen naar de afdeling P&O; m.vennegoor@lycens.nl

Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met Melanie Bonnes (Projectleider Development); tel. 0541-570730