Lycens

Adviseren om te realiseren

Gecertificeerd voor asbestinventarisaties in liften

DSCF5989
16-05-2017

Het is mogelijk dat er in liftmachines/liftmachinekamers asbesthoudende materialen zijn verwerkt. Dit materiaal kan aanwezig zijn in bijvoorbeeld de remvoeringen of pakkingen. Daarnaast kan het ook zijn dat in de liftmachinekamer bijvoorbeeld in de brandwerende beplating asbest is verwerkt. Wij kunnen een asbestinventarisatie uit voeren om daar meer helderheid in te verkrijgen.

De DIA’s (Deskundig Inspecteur Asbest) van Lycens zijn sinds kort gecertificeerd door het Liftinstituut  om asbestinventarisaties uit te voeren voor liftmachines/liftmachinekamers inclusief liftschachten. Deze asbestinventarisatie kan daarna worden gebruikt voor de sloopmelding bij de gemeente, op grond waarvan eventueel aanwezige asbesthoudende toepassingen gesaneerd kunnen worden.

Mocht u behoefte hebben aan een asbestinventarisatie voor een lift of wilt u graag meer informatie hierover of over asbestinventarisaties in uw woning dan willen wij u graag helpen! U kunt contact opnemen met Roger Hesselink 0541 570730 of een mail sturen aan info@lycens.nl.