Lycens

Adviseren om te realiseren

BRO opent nieuwe vestiging in Oldenzaal door samenwerking met Lycens

samenwerking
25-02-2013

Begin dit jaar heeft BRO een vestiging geopend in Oost-Nederland. Door een samenwerking aan te gaan met Lycens in Oldenzaal kan BRO haar klanten in de regio beter van dienst zijn. Door de specifieke kennis van de regio die Lycens de afgelopen jaren heeft opgebouwd alsmede de fysieke nabijheid van de vestiging, kan sneller worden ingespeeld op ruimtelijke vraagstukken van opdrachtgevers. BRO heeft ook vestigingen in Boxtel, Amsterdam, Tegelen en Hasselt (B).

Regionale binding
BRO is al meer dan 50 jaar een onafhankelijk advies- en ontwerpbureau in de ruimtelijke ontwikkeling van Nederland, België en Luxemburg. Lycens is een onafhankelijk ingenieursbureau dat zich richt op twee disciplines, Milieu & Ruimte en Huisvesting. Lycens ondersteunt opdrachtgevers bij vraagstukken over gebieds- en / of locatieontwikkeling en is  sparringpartner voor hedendaagse wet- en regelgeving. Daarnaast richt Lycens zich op huisvesting met betrekking tot beheer en veiligheid.

Door de samenwerking voorzien BRO en Lycens overheden, marktpartijen, bedrijven en particulieren in Noordoost-Nederland van oplossingen voor ruimtelijke vraagstukken. Uitgangspunt in de advisering van BRO en Lycens is de wisselwerking en samenhang tussen ruimtelijk functioneren, ruimtelijk vormgeven en ruimtelijk ordenen.

Voor meer informatie:

BRO en Lycens
Ewald Hartman
Deventerstraat 10
7575 AH Oldenzaal
0541-570737