Lycens

Adviseren om te realiseren

Bestemmingsplan voor Julianatoren onherroepelijk!

plattegrond Kinderpretpark Julianatoren
02-09-2019

Het kinderpretpark Julianatoren te Apeldoorn wat is opgericht in 1910, beschikt na ruim 100 jaar eindelijk over een bijpassend bestemmingsplan waarbinnen Julianatoren kan doen waar ze goed in zijn: het verzorgen van een ultiem dagje uit aan haar (kleine) bezoekers.

Vanwege de ligging midden in het Natura 2000 gebied Veluwe was het een uiterst precaire operatie. Onze adviseurs Jeroen Miellet en Mark ter Laak hebben hierbij opgetreden als strategisch adviseurs voor Julianatoren ten aanzien van de juridisch-planologische procedure en overige vergunningen en hebben alle noodzakelijke conditionerende onderzoeken verzorgd. Wij feliciteren Jeroen Buter en Erik Dreef met het behalen van deze mijlpaal. Op naar de volgende 100 jaar!

 

 

Bestemmingsplan voor Julianatoren onherroepelijk! Het pretpark @Julianatoren te Apeldoorn (opgericht in 1910) beschikt na ruim 100 jaar eindelijk over een bijpassend bestemmingsplan waarbinnen Julianatoren weer kan doen waar ze goed in zijn: het verzorgen van een ultiem dagje uit aan haar (kleine) bezoekers.

Vanwege de ligging midden in het Natura 2000 gebied Veluwe was het een uiterst precaire operatie. De adviseurs @Jeroen Miellet en @Mark ter Laak van @Lycens BV hebben hierbij opgetreden als strategisch adviseurs voor Julianatoren ten aanzien van de juridisch-planologische procedure en overige vergunningen en hebben alle noodzakelijke conditionerende onderzoeken verzorgd. Wij feliciteren @jeroen buter en @erik dreef met het behalen van deze mijlpaal. Op naar de volgende 100 jaar!