Lycens

Adviseren om te realiseren

Bedrijfsbezoek Commerciële Club Twente aan Lycens

DSC7390editededited
27-03-2017

Op dinsdag 21 maart 2017 hebben wij een bedrijfsbezoek georganiseerd voor de Commerciële Club Twente (CCT). Zo’n 30 enthousiaste leden hadden zich hier voor aangemeld. Na de ontvangst werd hen d.m.v. presentaties en praktijkvoorbeelden uitleg geven over de werkzaamheden binnen Lycens.

In groepjes van ong. 10 personen werden ze door een medewerker van Lycens geïnformeerd. Na een kwartiertje werd er gerouleerd. Leo Bouwman vertelde door middel van een tekening waar in woningen gebouwd voor 1994 asbest aangetroffen kan worden. Er lagen veel voorbeelden van diverse asbesthoudende materialen die men van dichtbij kon bekijken. Willemijn Potze vertelde over brandveiligheid: wat is brandveiligheid, waarom brandpreventie en wat Lycens op gebied van brandveiligheid uitvoerd. Buiten gaf Rob Fieten informatie over bodem en bodemonderzoek. Ook kon men zelf nog de boor in de hand nemen en een monster uit de grond halen.

Na het bezoek aan Lycens wandelde de groep naar buurman De Monnik Dranken (drankengroothandel en importeur). Hier werd o.a. geproefd van het grote assortiment dat bestaat uit 9.500 verschillende soorten dranken en aanverwante artikelen. Aansluitend werd er gedineerd in het centrum van Oldenzaal.

We kijken terug op zeer leuke en energieke bijeenkomst en danken iedereen voor de belangstelling.