Lycens

Adviseren om te realiseren

Accountmanager voor GebouwAssistent.nl

personeel gezocht
17-01-2014

Wij zijn een landelijk opererend ingenieursbureau gevestigd in Oldenzaal en hebben een uniek software pakket ontwikkeld genaamd GebouwAssistent voor het digitaal beheren van veiligheid- en onderhoudsaspecten voor gebouwen.

Wij zijn voor diverse regio’s in heel  Nederland op zoek naar ambitieuze agenten (accountmanagers) die ons software pakket GebouwAssistent voor digitaal gebouwbeheer gaan verkopen en specifiek beschikken over kennis op het vakgebied Asbest in gebouwen.

Je gaat je op zelfstandige wijze bezighouden met het binnenhalen van nieuwe klanten.  Je acquireert (telefonisch) nieuwe klanten, legt bedrijfsbezoeken af, geeft presentaties, in staat om wensen van de klant te vertalen, denkt actief mee in oplossingen en weet concreet omzet te genereren.

Het installeren en software-technische expertise wordt niet van je verwacht maar je moet processen bij klanten goed kunnen doorgronden. Onze klanten zijn vastgoedbeheerders in de profit en non-profit. Mocht je reeds werkzaam zijn in adviessector m.b.t. asbest en of zit je reeds in een functie waarbij je veel te maken hebt met vastgoed beheerders dan kan dit ook een prima combinatie zijn.

Je bent verantwoordelijk voor de overeengekomen doelstelling en rapporteert rechtstreeks aan de commerciële eindverantwoordelijke. Daarnaast behoort tot je takenpakket het opstellen van offertes, het opstellen van contracten en je bent in staat om de bijbehorende administratieve taken op zelfstandige wijze  te voeren.

Functie eisen

  • Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding bij voorkeur in een bouwkundige/commerciële richting
  • Je hebt aantoonbare ervaring in een advies/sales functie
  • Je hebt goede commerciële en communicatieve vaardigheden
  • Je hebt ervaring en kennis van gebouwen en de wetgeving rond asbest en andere veiligheidsaspecten binnen gebouwen is een pré
  • Je bent in bezit van een auto en rijbewijs

Aanbod

Een uitdagende zelfstandige functie met veel ruimte voor eigen ideeën en inbreng. Vergoeding en loon in overleg.

Interesse? reacties voorzien van motivatie en C.V. mailen naar
info@gebouwassistent.nl of info@lycens.nl t.a.v. dhr. E.G.B.M. Hartman 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.