Lycens

Adviseren om te realiseren

Lange termijn huisvestingsplannen

Met een Lange Termijn Huisvestings Plan (LTHP) - ook wel Integraal Huisvestingsplan genoemd - legt u als organisatie de kaders vast voor de huisvesting. Een LTHP is niet locatie- of gebouwgebonden, maar gericht op alle huisvesting waarover u als organisatie beschikt, of zou willen beschikken.

Wij leggen het programma van eisen vast voor eventuele nieuwbouw, maar ook voor de huidige huisvesting. Daarnaast analyseren wij onder andere de huur-/eigendomsverhouding, de investeringslasten, exploitatiekosten en de termijnplanning.

De visie van uw organisatie vertaald in huisvesting

Het LTHP voorkomt dat u het wiel telkens weer opnieuw uit moet vinden en tilt de discussie over huisvesting naar een hoger niveau. Onze adviseurs hebben daarbij een adviserende rol. De belangrijkste pijler is de visie van uw organisatie: waar staat u als organisatie voor, op wat voor manier doet u uw werk, of zou u uw werk willen doen. Wij geven aan hoe u daar op het gebied van huisvesting invulling aan kunt geven. Pragmatisch, goed onderbouwd en met een frisse kijk op uw organisatie.

Besparen door vooruit te kijken

Uit ervaring weten wij dat het ontwikkelen van een LTHP geld oplevert. Wij zien dat organisaties enorm besparen doordat ze geen ad-hoc beslissingen meer hoeven te nemen en voorkomen dat er bijvoorbeeld telkens weer verbouwingen gedaan moeten worden. Want daarmee loop je uiteindelijk vast, op financieel en organisatorisch gebied.

Meer weten over Lange termijn huisvestingsplannen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Lycens Postbus 336 7570 AH Oldenzaal Deventerstraat 10 7575 EM Oldenzaal 0541-570730

Inschrijven nieuwsbrief