Lycens

Adviseren om te realiseren

Haalbaarheidstudie

  • Staat u aan het begin van een nieuwbouwproject?
  • Gaat u verbouwen of renoveren?

Voorkom onaangename verrassingen in een later stadium en ondersteun uw beslissingen met een haalbaarheidsonderzoek. Daarin brengen wij de financiële, maar ook de procedurele haalbaarheid van uw plan in kaart en geven – indien nodig – goede alternatieven. Daarnaast maken wij een inschatting van de bouwkosten en toetsen we het ontwerp op financiële haalbaarheid. Dan weet u zeker dat uw nieuwbouw binnen het budget blijft.

Een compleet overzicht

Wij bekijken de plannen niet alleen vanuit de financiële kaders. Onze adviseurs kijken ook naar kwalitatieve en kwantitatieve aspecten. Zij analyseren alle factoren die het exploitatieresultaat van het gebouw kunnen beïnvloeden, zoals leegstand, rente, onderhoudskosten en huuropbrengsten. Op basis van die analyses kunt u weloverwogen keuzes maken.

Onnodig hoge exploitatiekosten voorkomen

Als u kijkt naar de totale levensduur van een gebouw, dan zijn de exploitatiekosten vele malen hoger dan de eenmalige nieuwbouwkosten. Reden te meer om de exploitatie van uw gebouwen serieus te nemen.

Goed nieuws: de toekomstige exploitatiekosten en beheersinspanningen zijn te beïnvloeden. Maar dan moet er wel al in een zeer vroeg stadium naar het ontwerp gekeken worden. Onze adviseurs kunnen u daarbij begeleiden. Zij zorgen voor een transparant, duidelijk en realistisch overzicht en hebben alle expertise om u van dienst te zijn bij het initiëren van volgende stappen. Dat geeft vertrouwen, en de zekerheid dat u alles goed geregeld heeft.

Meer weten over Haalbaarheidstudie?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Lycens Postbus 336 7570 AH Oldenzaal Deventerstraat 10 7575 EM Oldenzaal 0541-570730

Inschrijven nieuwsbrief