Lycens

Adviseren om te realiseren

VvE beheer

Het planmatig onderhoud is van groot belang voor het waarborgen van een gezonde Vereniging van Eigenaren. De VvE bijdrage bestaat immers voor ongeveer 30% uit de donatie aan de reserve groot onderhoud. Zo is de liquiditeit van de VvE zeker gesteld voor de grote uitgaven op korte en op lange termijn. Bij bestaande VvE's kan een nulmeting van toepassing zijn waarbij de onderhoudsbehoefte wordt getoetst aan het vermogen van de VvE.

Tijdens de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering wordt de jaarplanning getoond als onderdeel van de MeerjarenOnderhoudsPlanning. Deze jaarplanning is het resultaat van de schouw die voorafgaand aan de vergadering heeft plaatsgevonden. Uitsluitend met toestemming van de Algemene Ledenvergadering wordt uitvoering gegeven aan deze jaarplanning. De kapitalisatie laat zien of de uitgaven ook verantwoord zijn.

Het administratie beheer en de uitvoering, begeleiding en oplevering van het planmatig onderhoud kan door Lycens worden verzorgd. Met professionele bedrijven wordt uitvoering gegeven aan renovaties en grote onderhoudswerkzaamheden. Tijdens het project worden de bewoners op de hoogte gehouden van de voortgang van de werkzaamheden. Zo zijn er geen verrassingen!

Meer weten over VvE beheer?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Lycens Postbus 336 7570 AH Oldenzaal Deventerstraat 10 7575 EM Oldenzaal 0541-570730

Inschrijven nieuwsbrief