Lycens

Adviseren om te realiseren

Beheer en onderhoud

Het op een goede manier uitvoeren van beheer en onderhoud van uw gebouwen is belangrijk voor u, maar vergt ook veel tijd van uw medewerkers. Vaak ontbreekt het aan tijd en specialistische kennis binnen uw organisatie. Omdat beheer en onderhoud van vastgoed onze kerntaak is, nemen wij u het graag uit handen. Zo kunt u zich ook volledig op úw kerntaken richten.

De werkwijze van Lycens

Lycens neemt de zorg voor uw technische installaties en gebouwen van u over. Met een QuickScan brengen wij in beeld hoe uw beheer geregeld is en in hoeverre uw vastgoed voldoet aan de kwalitatieve en wettelijke eisen. Die informatie werken wij samen met u uit tot een strategisch en financieel plan, met de noodzakelijke verbeterpunten.

Vervolgens richten onze huisvestingsadviseurs zich op de drie belangrijkste aspecten binnen het gebouwenbeheer:

  • Beleidsontwikkeling: huisvestingsbeleid om voor de volgende decennia tot een optimale verhouding tussen kosten en kwaliteit te komen;
  • Fysiek beheer: de technische en financiële verantwoordelijkheid voor nieuwbouw, onderhoud en gebouwaanpassing;
  • Gebruikersbeheer: een centraal dienstverleningsmeldpunt voor gebruikers van gebouwen met een storingslijn die 24 uur per dag beschikbaar is.

Sparringpartner

Onze adviseurs zijn altijd op zoek naar kostenoptimalisatie, maar verliezen daarbij het kwaliteitsaspect niet uit het oog. Ze komen met doordachte, goed werkbare adviezen en kostenbewuste oplossingen om gebouwen en de daaraan verbonden installaties in optimale conditie te houden.

Meer weten over Beheer en onderhoud?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Lycens Postbus 336 7570 AH Oldenzaal Deventerstraat 10 7575 EM Oldenzaal 0541-570730

Inschrijven nieuwsbrief