Lycens

Adviseren om te realiseren

Vacature Medior adviseur ruimtelijke ordening / planoloog

Lycens B.V. ondersteunt haar opdrachtgevers (gemeenten, private ontwikkelaars en ontwikkelende particulieren) bij het realiseren van ruimtelijke ontwikkelingsplannen. In een steeds complexere omgeving werkt Lycens B.V. aan creatieve, maar praktische en realiseerbare oplossingen. Binnen ons bedrijf worden de adviseurs ruimtelijke ordening bijgestaan en aangevuld door specialisten in diverse milieuplanologische disciplines waardoor binnen Lycens BV daadwerkelijk integraal wordt gewerkt aan werkbare oplossingen en daarmee bijdraagt aan het succes van de opdrachtgever.

De functie

Voor onze locaties in Zwolle en Oldenzaal zijn wij op zoek naar een ‘medior adviseur ruimtelijke ordening / planoloog’. Als planoloog werk je aan juridisch-planologische procedures van ruimtelijke ontwikkelingsplannen. Je bent in staat om zelfstandig of in teamverband bestemmingsplannen e.d. op te stellen en de procedures procesmatig te plannen en te coördineren. Je kunt goed schakelen tussen de inhoudelijke en procesmatige aspecten en houdt het belang van de klant altijd centraal.

Als planoloog ben je de spil in het ontwikkelingstraject en ben je in staat om aan de juridisch-planologische procedure gerelateerde noodzakelijke onderdelen te herkennen en daar naar te acteren. Je hebt een stevige basiskennis van en affiniteit met milieuplanologische onderzoeken en gerelateerde vergunningtrajecten (bv. in het kader van Wet natuurbescherming, Besluit MER, ontgrondingen, water, etc.).

Je voelt je thuis in een commerciële organisatie en hebt affiniteit met projectbeheersing, waaronder de financiële en inhoudelijke voortgangsbewaking van projecten. Je hebt een flexibele en creatieve werkhouding en kunt goed en helder communiceren met de opdrachtgever en je collega’s. Want alleen samen kunnen we een topprestatie leveren.

Jouw profiel

  • HBO+ denk en werkniveau;
  • Afgeronde studie op het gebied van ruimtelijke ordening, omgevingsrecht of een vergelijkbare studie;
  • Je hebt ca. 5 jaar werkervaring in de ruimtelijke ordening en omgevingsrecht, bij voorkeur in een commerciële omgeving;
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs en een auto;
  • Je bent bij voorkeur fulltime per week beschikbaar en minstens 32 uur.

Wat kan je van ons verwachten?

Bij Lycens staat je een baan met verantwoordelijkheid en zelfstandigheid te wachten in een leuke, inspirerende en groeiende omgeving. Je maakt onderdeel uit van een topteam van de leukste collega's. Lycens hecht veel waarde aan professionele en goed opgeleide mensen. Daarom word je goed begeleid en neem je deel aan trainingen om je kennis op peil te houden. Daarnaast vinden wij vrijheid en flexibiliteit ten aan zien van werktijden in balans werk en privé belangrijk. Wij bieden je een goed passend salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en volop doorgroeimogelijkheden om je ambities te realiseren. Mail je motivatie en cv naar info@lycens.nl of bel naar 0541 570730. Voor inhoudelijke informatie kun je contact opnemen met Jeroen Miellet (06 – 588 419 58).

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld


Meer weten over Vacature Medior adviseur ruimtelijke ordening / planoloog?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Lycens Postbus 336 7570 AH Oldenzaal Deventerstraat 10 7575 EM Oldenzaal 0541-570730

Inschrijven nieuwsbrief